Предлошка:Инфокутија Хари Потер локација

Од Википедија — слободната енциклопедија
Инфокутија Хари Потер локација
Хари Потер локација
{{{image}}}
{{{caption}}}
Локација {{{location}}}
Сопственик {{{owner}}}
Намена {{{affiliation}}}
Постојани станари {{{residents}}}
Прво појавување {{{appearance}}}