Предлошка:Инфокутија Регион во Франција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Празна предлошка[уреди извор]

{{Регион во Франција
|name      = 
|native_name  = 
|reg_logo    = 
|logo_size   = 
|map      = 
|flag      = 
|flag_link   = 
|capital    = 
|largest_city  = 
|area      = 
|area_source  = 
|population   = 
|pop_ref    = 
|pop_date    = 
|pop_rank    = 
|GDP      = 
|GDP_year    = 
|GDP_ref    = 
|GDP_per_capita = 
|GDP_cap_year  = 
|GDP_cap_ref  = 
|website    = 
|leader_title  = 
|leader     = 
|leader_party  = 
|ruling_party1 = 
|ruling_party2 = 
|ruling_party3 = 
|ruling_party4 = 
|ruling_party5 = 
|ruling_party6 = 
|departments  = 
|dept1     = 
|dept2     = 
|dept3     = 
|dept4     = 
|dept5     = 
|dept6     = 
|dept7     = 
|dept8     = 
|dept9     = 
|NUTS      = 
|iso region   = 
}}