Предлошка:Инфокутија Музеј

Од Википедија — слободната енциклопедија
Инфокутија Музеј
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

Забелешка: поради практични причини, параметрите во статијата се на англиски јазик и се со мали букви.
Вертикален список потребно
{{Музеј
 |name       = 
 |native_name   = 
 |native_name_lang = 
 |image      = 
 |imagesize    = 200
 |caption     = 
 |alt       = 
 |map_type     = 
 |map_caption   = 
 |map_alt     =
 |latitude     = 
 |longitude    = 
 |established   = 
 |dissolved    = 
 |location     = 
 |type       = 
 |collection    = 
 |visitors     = 
 |director     = 
 |president    =
 |curator     = 
 |publictransit  = 
 |network     =
 |website     = 
}}
 
ПОТРЕБНО
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОТРЕБНО
 
ПОТРЕБНО
 
 
 
 
 
ПОТРЕБНО