Предлошка:Веслање на ЛОИ 2016

Од Википедија — слободната енциклопедија
Веслање на
Летните олимписки игри 2016

Список на веслачи
Единечно   мажи   жени
Двојки без кормилар мажи жени
Парни двојки мажи жени
Лесни парни двојки мажи жени
Четворки без кормилар мажи
Парни четворки мажи жени
Осумки мажи жени
Лесни четворки без кормилар мажи