Предлошка:Барање за лиценца/doc

Од Википедија — слободната енциклопедија
Edit-paste.svg
Ова е страницата за предложна документација за {{Барање за лиценца}}.
Не е наменета да се гледа непосредно. Доколку користи променливи, некои врски може да се прикажуваат како прекинати. Не ги променувајте овие променливи со кодови на имиња на страници или URL.

Користење[уреди извор]

Messagebox info.svg Белешки за користење на предлошкава
  • Оваа предлошка има еден изборен параметар, каде што треба да се внесе името на сликата (со претставката „Слика:“).
  • Секогаш subst:-увајте го оваа предлошка, внесувајќи {{subst:Барање за лиценца/doc}} наместо {{Барање за лиценца/doc}}.
  • Нема потреба да го оставате вашиот потпис, бидејќи предлошката сама го прави тоа за вас.