Предлошка:Автотаксономија/Крапови (потсемејство)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Целовидни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Кончести [Таксономија; уреди]
Царство: Животни [Таксономија; уреди]
Потцарство: Ткивни животни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Двострани [Таксономија; уреди]
Наттип: Второусни [Таксономија; уреди]
Тип: Хордови [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Черепни [Таксономија; уреди]
Поттип: ’Рбетници [Таксономија; уреди]
Наткласа: Коскени риби [Таксономија; уреди]
Класа: Зракоперки [Таксономија; уреди]
Ред: Краповидни [Таксономија; уреди]
Потсемејство: Крапови (потсемејство) [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Крапови (потсемејство). Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Крапови (потсемејство)“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Крапови (Таксономијауреди)
Ранг: subfamilia (се прикажува како Потсемејство)
Врска: Крапови (потсемејство) (води кон Крапови (потсемејство))
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.