Предлошка:Автотаксономија/Варзила

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
Царство: Растенија [Таксономија; уреди]
клад: Скриеносеменици [Таксономија; уреди]
клад: Евдикоти [Таксономија; уреди]
клад: Јадрени евдикоти [Таксономија; уреди]
клад: Розиди [Таксономија; уреди]
клад: Еурозиди I [Таксономија; уреди]
Ред: Бобовидни [Таксономија; уреди]
Потсемејство: Варзила [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Варзила. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Варзила“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Бобови (Таксономијауреди)
Ранг: subfamilia (се прикажува како Потсемејство)
Врска: Варзила (води кон Варзила)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (рачна/автоматска промена)
Таксономски наводи: The Legume Phylogeny Working Group (LPWG). (2017). „A new subfamily classification of the Leguminosae based on a taxonomically comprehensive phylogeny“. Taxon. 66 (1): 44–77. doi:10.12705/661.3.
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.