Предлошка:Автотаксономија/Борови

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
Царство: Растенија [Таксономија; уреди]
Оддел: Четинари [Таксономија; уреди]
Класа: Четинари (класа) [Таксономија; уреди]
Семејство: Борови [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Боровидни (Таксономијауреди)
Ранг: familia (се прикажува како Семејство)
Врска: Борови (води кон Борови)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.