Прејди на содржината

Предлошка:Автотаксономија/Блатарки

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
Семејство: Блатарки [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Блатарки. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Блатарки“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Дождосвирни (Таксономијауреди)
Ранг: familia (се прикажува како Семејство)
Врска: Блатарки (води кон Блатарки)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.