Предлошка:Автотаксономија/Бактерии

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Домен: Бактерии [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Жив свет (Таксономијауреди)
Ранг: domain (се прикажува како Домен)
Врска: Бактерии (води кон Бактерии)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (рачна/автоматска промена)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.