Предлошка:Јазици на главната страница

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа високоризична предлошка е заштитена од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите {{editprotected}} на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Во продолжение следи список на јазици со многу голем број на статии, јазици блиски до македонскиот јазик и јазици од соседството на Македонија, сортирани по англиската абецеда. Овие јазици се појавуваат како меѓујазични врски на главната страница. Стиснете на уреди за да го видите списокот.

Поврзано