Прејди на содржината

Портал:Географија/Известување

Од Википедија — слободната енциклопедија

Доколку се одлучите да напишете некоја статија поврзана со географијата, во случај да сметате дека истата не е потполна, ставете ја предлошката {{Географија-никулец}} на крајот на текстот. Доколку постои предлошка поврзана со темата што ја пишувате, искористете ја неа.