Москва-Сити

Од Википедија — слободната енциклопедија
Поглед кон зградата на Москва-Сити

Москва Меѓународен Бизнис Центар (руски: Московский Международный Деловой Центр; ММДЦ) — комерцијална област во центарот на Москва, Русија.