Моите другари Тигер и Пу

Од Википедија — слободната енциклопедија

Моите другари Тигeр и Пу“ е анимирана телевизиска серија, заснована на „Вини Пу“ од А.А. Милн. Телевизиската серија ги опишува Вини Пу и неговите пријатели, вклучувајќи два нови ликови; 6 – годишното црвенокосо девојче по име Дарби и нејзиното куче Бастер. Заедно Вини Пу, Тигар, Дарби и Бастер се Супер Слаутс, истражувачкиот тим кој се впушта во акција кога ќе засвири сирената на Слаутер. Тие „Мислат, Мислат, Мислат“ за проблемот но, понекогаш се востановува дека решението е нешто неочекувано.