Лер

Од Википедија — слободната енциклопедија

Лер може да се однесува на следново:

  • Лер — неутрална положба на менувачот кај моторните возила.
  • Лер (град) — град во округот Лер, Долна Саксонија
  • Лер (округ) — округ во покраината Долна Саксонија
  • Округ Лер — округ во Јужен Судан
  • Лер (Јужен Судан) — град во Јужен Судан