Корисник:Tonibelja

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Тони Цуцковски... Студент на Универзитет "Св. Климент Охридски" - Битола...

Вовед[уреди | уреди извор]

Универзитет "Св. Климент Охридски" - Битола

Меѓујазични врски[уреди | уреди извор]

Потребно е да се знае кодот на јазикот - en англиски јазик - de германски јазик - sr српски јазик

Подигнување на слики[уреди | уреди извор]

 • Мора да ги поседуваме авторските права.
 • Се подигнува на commons.wikimedia.org
 • Мора да бидеме регистрирани корисници.
Фотографија од настанот во Битола на Педагошки факултет.
Фотографија од настанот во Битола на Педагошки факултет.

Користење на веќе подигнати слики[уреди | уреди извор]

Доколку сакаме да користиме слики кои се веќе подигнати на comons.

The Clock Tower

Внатрешми вики врски[уреди | уреди извор]

Надворешни вики врски[уреди | уреди извор]

Поднаслов[уреди | уреди извор]

На педагошки факултет Битола се слушаат следниве предмети:

 • Македонски јазик
 • Информатика
 • Хемија
  • Аналитицка хемија
  • Хемиски елементи
   • Бакар
   • Железо
   • Водород
  • Бази
 • Физика
 • Биологија

...[уреди | уреди извор]

Нумерирани списоци[уреди | уреди извор]

 1. Македонски јазик
 2. Информатика
 3. Хемија
  1. Аналитицка хемија
  2. Хемиски елементи
   1. Бакар
   2. Железо
   3. Водород
  3. Бази
 4. Физика
 5. Биологија

Поднаслов 3[уреди | уреди извор]

Текст...

Внатрешми вики врски[уреди | уреди извор]