Корисник:StojancePecov

Од Википедија — слободната енциклопедија

Стојанче Пецов - студент на факултетот за информатика во Штип (УГД)

en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013