Корисник:Draganaballack

Од Википедија — слободната енциклопедија
Cvekjinja


en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013
Факултетот за образовни науки во Штип


Втора светска војна

Математиката и физиката се два најтешки предмети. Практична работа

Вовед[уреди | уреди извор]

Наслов од прв ред се постигнува со знаците за еднаквост. Наслов од прв ред се креира со вметнуванје на два знака за еднаквост на поцетокот и на крајот.

Наслов од трет ред[уреди | уреди извор]

Наслов од трет ред се постигнува со знаците за еднаkvo. Наслов од трет ред се креира со вметнуванје на три знака за еднаквост на поцетокот и на крајот.

Поднаслов [уреди | уреди извор]

  • Dragana
    • Engin
  • Baze
    • Stojance
  1. Dragana
  2. Aleksandar

Наслов[уреди | уреди извор]

Опис[уреди | уреди извор]