Корисник:Arwena

Од Википедија — слободната енциклопедија

Предлошка:ВикиПроект Археомак 2.0 хипер навигација

Здраво, јас сум Arwena, дипломиран археолог на Катедрата по ,,Историја на уметност и археологија" во Скопје. Археологијата е моја животна преокупација и заинтересирана сум за се што е во врска со откривањето, презентирањето и грижата за културното наследство. Се занимавам со археологијата професионално. Моето определување е во сферата на промоција на културното наследство и покрај учеството во Македонската Википедија, имам и сопствени интернет страници на кои пишувам воглавном за овие теми.


restored Sutton Hoo helmet after excavation Овој корисник е член на ВикиПроектот Археомак 2.0