Корисник:Antonio Brsjacki

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Антонио Брсјачки
  Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
  Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
   12 години, 10 месеци и 28 дена.
  Ichthus.svg Овој корисник е христијанин.
  Male symbol (bold, white).svg Овој корисник е од машкиот пол.
  - Flower 02 -.jpg
  Овој корисник е социјал-демократ.
  ВикиПроект Историја Овој корисник е член на ВикиПроектот Историја.


  ВикиПроект Книжевност Овој корисник е член на ВикиПроектот Книжевност.


  ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
  Stylized Mona Lisa.svgОвој корисник го интересира
  историја на уметност.
  Color icon blue.svg Омилената боја на овој корисник е сината.
  Википедија:Вавилон
  mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
  sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
  en-4 This user speaks English at a near-native level.
  hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
  bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.
  el-1 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε βασικού επιπέδου Ελληνικά.
  Real Life Barnstar.jpg Награда за активизам
  За активизмот кој го покажувате во уредувањето на Википедија на македонски јазик. Kiril Simeonovski 14:02, 2 јануари 2012 (CET)