Категорија:Предлошки за легенди

Од Википедија — слободната енциклопедија
Предлошка:Шв Прикажува ред во легенда со обоено квадратче...
Предлошка:Шв ...изоставувајќи го <br/>
Предлошка:Шв ...употребува обоен &nbsp; наместо на пр. ██ (обоен блок)
Предлошка:Шв ...употребува display:inline; за избегнување на прелом.
Предлошка:Шв Ко користи називот на статијата и кодот за даде, на пример:  fr 
Предлошка:Шв Вклучува полни или испрекинати линии.
Предлошка:Шв Прикажува ред во легенда со двобојно квадратче поделено накосо.