Википедија:Проект:Археомак 2.0 / XIV - Кочани

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

XIV. Кочани

Листа на листи на археолошки наоѓалишта во околината на Кочани.

Листа фаза 1 фаза 2
Морозвизд Ajta 20 септември 2009 Ajta 20 септември 2009
Кочани (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009 Ajta 20 септември 2009
Спанчево (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Оризари (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Бели (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Бурилчево (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Видовиште (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Зрновци (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Јастребник (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Спанчево (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009
Пантелеј (археолошки наоѓалишта) Ajta 20 септември 2009


Напомена:

  • фаза 1, создавање список на археолошки наоѓалишта
  • фаза 2, создавање на одделна статија за секое од археолошките наоѓалишта на списокот