Википедија:Дозволи за објавување/ФФМ

Од Википедија — слободната енциклопедија

ФФМ[уреди извор]

Допис упатен до ФФМ, веб-место: https://ffm.mk/kontakt


Почитувани,
Јас сум Дејан администатор на википедија на македонски јазик http://mk.wikipedia.org, и од името на уредувачите на енциклопедијата, се обраќам со цел да побарам од вас дозвола за слободно користење на содржините од вашиот веб сајт. Имаме релативно мал број на слики за нашите фудбалски репрезентативци и нашите клубови, па доколку би нам дале дозвола за користење планираме да го збогатиме делот кој го опфаќа македонскиот фудбал.
Материјалот би бил објавен под условите на GNU-овата лиценца за слободна документација (https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_License).
Со почит,
Тимот на Википедија на македонски јазик

Одговор на барањето,


Почитуван Дејан,


Во име на Фудбалска Федерација на Македонија би сакала да Ви се заблагодарам што ни се обартивте директно на нас со ова барање.

Содржините на нашата веб страна ќе ви бидат на располагање за превземање, но единствено со линк и напомена дека се превземени од ffm.mk.

На располагање сум доколку имате било какви дополнителни прашања или коментари.


Срдечен поздрав и останете во добро здравје,

Александра