Википедија:Дозволи за објавување/Национален парк Пелистер

Од Википедија — слободната енциклопедија

Национален парк Пелистер[уреди извор]

Допис упатен до Национален парк Пелистер, веб-место: http://www.park-pelister.com

Pocituvani,

Vi blagodaram za ispratenata poraka i pokazaniot interes za sorabotka. Se razbira deka slobodno mozete da gi koristite site materijali koi se naogaat na nasata web stanica, a dokolku vi se potrebni dopolnitelni materijali koi spored vas bi bile od korist da se postavat na wikipedia, slobodno kontaktirajte me.

So pocit,

Aleksandra Pandovska Project assistant

National park Pelister “29 Noemvri” No. 14 7 000 Bitola

Tel.: +389 (0)47 233 464
Fax: +389 (0)47 233 668
aleksandra@park-pelister.com
www.park-pelister.com <http://www.park-pelister.com>


Subject:
park-pelister.com: Барање за објавување
From:
Рашо Аврамовски <ka5616-458@online.de>
Date:
Sun, 12 Apr 2009 14:34:22 +0200
To:
aleksandra@park-pelister.com
To:
aleksandra@park-pelister.com


This is an enquiry e-mail via http://www.park-pelister.com/np/ from:
Рашо Аврамовски <ka5616-458@online.de>


Почитувани!


Ние како уредници на македонската верзија на енциклопедијата Википедија (http://mk.wikipedia.org),

> се ангажиравме за изработка на слободна енциклопедија достапна за сите. Затоа би сакале во нашата > енциклопедија да искористиме материјал и податоци од вашиот сајт > (http://www.park-pelister.com). На македонската википедија се подготвуваат повеќе проекти кои > ја третираат македонската историја и култура и проекти за сите населени места. > Материјалот би бил објавен под условите на GNU-овата лиценца за слободна документација > http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_License). > Исто така ве повикуваме и Вас слободно да ги користите нашите текстови кои се во секојдневен постојан пораст. > Доколку ни дадете дозвола да го користиме Вашиот материјал како што горе наведено, > Вашиот сајт на нашите текстови ќе биде наведен како извор и до него ќе води соодветен линк. > Тоа може да доведе и до зголемување на рејтингот на вашиот сајт, бидејќи википедија е еден од > најпосетуваните веб портали во Македонија и нејзините статии најчесто се меѓу првите > погодоци на претражувачките сајтови како Google и Yahoo.

Со почит
Тимот на Википедија на македонски јазик