Википедија:ВикиПроект Портали/Учесници

Од Википедија — слободната енциклопедија

Ова е список на википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Портали. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Портали Овој корисник е член на ВикиПроектот Портали.
Исто така, ако сакате, можете да ја додадете оваа предлошка на вашата корисничка страница, со внесување на
{{Корисник:ВикиПроект Портали}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Портали}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови[уреди извор]

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

  1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)

Неактивни членови[уреди извор]

Администратори-членови[уреди извор]