Прејди на содржината

Википедија:Астроекспедиции 2015/Статистика

Од Википедија — слободната енциклопедија
„Астроекспедиции“

Во текот на 2015 година била организирана една експедиција, со која била опфатен следниот астрономски локалитет:

  1. Кокино.

Учесници[уреди извор]

Број Експедиција Учесници
1. Кокино Ehrlich91, Kiril Simeonovski, Petrovskyz, Нино Богдановски, Симона Гроздановска

Статистика[уреди извор]

Викимедиина статистика[уреди извор]

Податоците се последен пат обновени на 13 март 2017 во 12:31 (CET).

Мерка Опис Експедиција Резултат
Создадени статии вкупен број на создадени статии на Википедија Кокино 0
Вкупно 0
Подобрени статии вкупен број на подобрени постоечки статии на Википедија Кокино 2
Вкупно 2
Подигнати фотографии вкупен број на подигнати фотографии на Ризницата Кокино 10
Вкупно 10
Искористеност на фотографии учество на бројот на подигнати фотографии искористени во статии во однос на вкупниот број на подигнати фотографии Кокино 90,00%
Вкупно 90,00%
Вклученост на заедницата вкупен број на различни учесници во експедициите Вкупно 5

Аналитичка статистика[уреди извор]

Мерка Опис Експедиција Резултат
Астрономски локалитети вкупен број на опфатени астрономски локалитети Кокино 1
Вкупно 1

Поврзано[уреди извор]