Јутика, Мичиген

Од Википедија — слободната енциклопедија
Местоположба на Јутика во Мичиген

Јутика, Мичиген (англиски: Utica) е град во Маком Округ во американската држава Мичиген. Овој град според статистиките во 2000 година, има 4 577 жители.