Hardee's

Од Википедија — слободната енциклопедија

Hardee's е Американска бесценета храна која започна во 1960. Тоа е главно во земјите од Средниот Запад на САД. Продавница продава пилешки парчиња, Фрита и хамбургери. Вилбур Харди е основач на Hardee.