Шахот во 2011 година

Од Википедија — слободната енциклопедија
Години во шахот
 • 2008
 • 2009
 • 2010
 • 2011
 • 2012
 • 2013
 • 2014
 • Настани во шахот во 2011 година:

  Настани[уреди | уреди извор]

  Јануари[уреди | уреди извор]

  Февруари[уреди | уреди извор]

  Март[уреди | уреди извор]

  Април[уреди | уреди извор]

  Мај[уреди | уреди извор]

  Јуни[уреди | уреди извор]

  Јули[уреди | уреди извор]

  Август[уреди | уреди извор]

  Септември[уреди | уреди извор]

  Октомври[уреди | уреди извор]

  Ноември[уреди | уреди извор]

  Декември[уреди | уреди извор]

  Државни натпреварувања[уреди | уреди извор]

  Македонија[уреди | уреди извор]

  Земја 1[уреди | уреди извор]

  Земја 2[уреди | уреди извор]

  Земја 3[уреди | уреди извор]

  Починати[уреди | уреди извор]

  Наводи[уреди | уреди извор]

  1. „Grandmaster Mato Damjanovic dies at 83“. Chess Vibes. Посетено на 30 August 2015.