Подигања на Boban_Krumeski

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис
15:35, 2 декември 2008 Rozhenski-manastir-ngruev.jpg (податотека) 150 КБ Дворот на Роженскиот манастир. Слика на [http://www.pbase.com/ngruev/bulgaria Никола Груев]. Преземено од англиската [http://en.wikipedia.org/wiki/Image
17:14, 22 ноември 2008 Petar-darvingov2.jpg (податотека) 22 КБ Петар Дрвингов. Преземено од [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D0%B2 бугарската Википедиjа].
12:09, 22 ноември 2008 Vanga Grob.jpg (податотека) 171 КБ Гробот на Баба Ванѓа во неjзината црква "Света Петка Бугарска" во Рупите. Слика, ставена со [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8
12:06, 22 ноември 2008 Vanga Crkva 1.jpg (податотека) 138 КБ Црквата "Света Петка Бугарска", изградена од Баба Ванѓа во Рупите. Слика, ставена со [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%A0%D0%
08:05, 22 ноември 2008 Efrem-Karanov.jpg (податотека) 38 КБ Ефрем Каранов, преземено од [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0:Efrem-Karanov.jpg бугарската Википедиjа].
00:40, 30 октомври 2008 Bulgaria hristofor zhefarovich.jpg (податотека) 463 КБ [http://heraldika-bg.org/BG-gerbovnici.htm Грб на Бугариjа од "Стематографиjа" на Христофор Жефаровиќ.] Преземен од [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Bulgaria_hristofor_zhefarovich.jpg англи�
17:08, 28 октомври 2008 Rila space.jpg (податотека) 146 КБ Планината Рила во Бугариjа, сликана од всемирот. Преземено од [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Rila_space.jpg англиската Википедиjа].
15:21, 28 октомври 2008 Vacha dam.jpg (податотека) 606 КБ Вештачкото езеро В'ча во Родопите, Бугариjа, преземено од [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Vacha_dam.jpg англиската Википедиjа].
03:53, 6 јуни 2008 Sveti Georgi Zograf.jpg (податотека) 1,9 МБ Литиjно шествие со иконата на Св. Ѓорѓи Зограф, Манастир Зограф, Атон, Грциjа © 2005 Georgi Dimitrov. [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0:Sveti_Geo
13:32, 9 октомври 2007 Solunska bugarska mashka gimnazija dokument.jpg (податотека) 87 КБ Документ на Солунската бугарска машка гимназиjа од 1884.
01:44, 19 септември 2006 Glasane vo ohrid.jpg (податотека) 254 КБ [http://www.promacedonia.org/bmark/es/index.html Source]