Најмногу превметнати страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:06, 22 јуни 2021 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:Td‏‎ (се користи на 102.154 страници)
 2. Модул:Arguments‏‎ (се користи на 93.665 страници)
 3. Модул:Yesno‏‎ (се користи на 85.829 страници)
 4. Модул:Check for unknown parameters‏‎ (се користи на 79.679 страници)
 5. Модул:Navbar‏‎ (се користи на 75.814 страници)
 6. Предлошка:Главен-друг‏‎ (се користи на 75.487 страници)
 7. Предлошка:Main other‏‎ (се користи на 74.784 страници)
 8. Предлошка:Разговорна страница‏‎ (се користи на 70.353 страници)
 9. Предлошка:Наводи‏‎ (се користи на 68.605 страници)
 10. Модул:Navbox‏‎ (се користи на 56.057 страници)
 11. Модул:Side box‏‎ (се користи на 53.438 страници)
 12. Предлошка:Страничник‏‎ (се користи на 53.316 страници)
 13. Предлошка:Ризница‏‎ (се користи на 52.909 страници)
 14. Модул:Citation/CS1/Configuration‏‎ (се користи на 52.470 страници)
 15. Предлошка:Ризница-врска‏‎ (се користи на 51.651 страница)
 16. Модул:No globals‏‎ (се користи на 45.631 страница)
 17. Предлошка:Навкутија‏‎ (се користи на 44.791 страница)
 18. Предлошка:Navbox‏‎ (се користи на 37.698 страници)
 19. Предлошка:Рв‏‎ (се користи на 37.012 страници)
 20. Модул:Citation/CS1/styles.css‏‎ (се користи на 36.975 страници)
 21. Модул:Citation/CS1/Whitelist‏‎ (се користи на 36.967 страници)
 22. Модул:Citation/CS1/Utilities‏‎ (се користи на 36.967 страници)
 23. Модул:Citation/CS1/Identifiers‏‎ (се користи на 36.967 страници)
 24. Модул:Citation/CS1/Date validation‏‎ (се користи на 36.967 страници)
 25. Модул:Citation/CS1/COinS‏‎ (се користи на 36.967 страници)
 26. Модул:Citation/CS1‏‎ (се користи на 36.967 страници)
 27. Предлошка:Страница за разговор‏‎ (се користи на 36.910 страници)
 28. Предлошка:СЗР‏‎ (се користи на 35.839 страници)
 29. Предлошка:Предлошка-друго‏‎ (се користи на 33.209 страници)
 30. Предлошка:Сзр‏‎ (се користи на 29.467 страници)
 31. Модул:Namespace detect/data‏‎ (се користи на 28.603 страници)
 32. Модул:Namespace detect/config‏‎ (се користи на 28.603 страници)
 33. Модул:Namespace detect‏‎ (се користи на 28.269 страници)
 34. Предлошка:Namespace detect‏‎ (се користи на 28.240 страници)
 35. Предлошка:Наведена мрежна страница‏‎ (се користи на 27.217 страници)
 36. Предлошка:Навлента‏‎ (се користи на 27.183 страници)
 37. Модул:Math‏‎ (се користи на 27.071 страница)
 38. Предлошка:Инфокутија‏‎ (се користи на 26.909 страници)
 39. Модул:Infobox‏‎ (се користи на 26.909 страници)
 40. Предлошка:If pagename‏‎ (се користи на 25.554 страници)
 41. Предлошка:Категоризатор‏‎ (се користи на 25.552 страници)
 42. Предлошка:Категоризатор/црн список‏‎ (се користи на 25.549 страници)
 43. Предлошка:Категоризатор/бројчено‏‎ (се користи на 25.548 страници)
 44. Предлошка:Navbar‏‎ (се користи на 25.402 страници)
 45. Предлошка:Јазична икона‏‎ (се користи на 25.311 страница)
 46. Модул:Link language‏‎ (се користи на 25.252 страници)
 47. Предлошка:Asbox‏‎ (се користи на 24.311 страница)
 48. Модул:Coordinates‏‎ (се користи на 22.669 страници)
 49. Модул:String‏‎ (се користи на 22.512 страници)
 50. Предлошка:Coord‏‎ (се користи на 22.251 страница)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).