Робин Лодерс

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

Робин Карл Лодерс (роден на 30 ноември 1994) е германски професионален кошаркар, кој во моментов игра за Нинерс Кемниц од германската ПроА лига.

Во минатото, тој играл за екипата на Телеком Бон од германската кошаркарска лига.[1]

Наводи[edit | edit source]