Разговор за предлошка:САД-најголеми градови

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Најголеми града?[уреди извор]

Можеби е точно, јас се сомневам, ама не ми звучи нормално, подобро звучи Најголеми градови. Се прашувам дали Ако Најголеми града е правилно тогаш дали Најголеми градови е правилно, во контекст на насловот на шаблонот? Ако знае некој нека ми даде стручно толкување.--brest 22:00, 16 јуни 2008 (UTC)

Ако шаблонот е именуван како САД-најголеми градови, тогаш на насловот на шаблонот не кореспонидра со името на шаблонот.--brest 22:09, 16 јуни 2008 (UTC)