Разговор за предлошка:Општина Струмјани

    Од Википедија — слободната енциклопедија
    ВикиПроект Пиринска Македонија.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Пиринска Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за овој дел од Македонија. Ако сакате да земете учество во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

    Започнете разговор за Предлошка:Општина Струмјани

    Започни разговор