Разговор:Фолклор

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

    Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано. Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак.

    • октомври име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

    Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:23, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]