Разговор:Список на епизоди од Вовед во анатомија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Сфати, ф/в.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:09, 22 февруари 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Њујорк наместо Њујорк, погрешна транскрипција.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 01:01, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • не може наместо неможе, разлеани зборови.
  • Линк наместо Врска, англицизам..

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:07, 10 август 2010 (CEST), управуван од Brest.