Прејди на содржината

Разговор:Сиднеј Посеуло

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одвоени зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:41, 22 февруари 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Линкови -> Врски, замена со македонски збор.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 02:45, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

меѓународна наместо интернационална, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:26, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.[одговори]