Разговор:Рајхсмаршал

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

brest-bot проверка на правопис[edit source]

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:19, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.