Просветно дело

Од Википедија — слободната енциклопедија

Просветно дело е издавачка куќа со седиште во Скопје.

Историјат[уреди | уреди извор]

Организација и менаџмент[уреди | уреди извор]

Издавачка дејност[уреди | уреди извор]

Наводи[уреди | уреди извор]

  1. Михаило Апостолски, Данчо Зографски, Александар Стојановски, Глигор Тодоровски, Историја на македонскиот народ, Скопје: Просветно дело, 1972.