Предлошка:Wikibooks

Од Википедија — слободната енциклопедија
Wikibooks
Wikibooks
Англиските Викикниги нудат повеќе материјал на тема:

ВАЖНО: Во оваа предлошка не смеат да стојат никакви македонски елементи. Не преведувајте го насловот бидејќи предлошкава врзува статија за викикнига која се наоѓа на Англиските Викикниги (Wikibooks). За ваква предлошка која се однесува на македонските Викикниги, видете: Предлошка:Викикниги

Оваа предлошка е самоповикувачка и како таква е дел од проектот Википедија, а не од неговата енциклопедиска содржина.