Прејди на содржината

Предлошка:Tone-cmn

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа предлошка ги задава дијакритичките знаци за тонови што се користат во предлошката {{c-cmn}}, кој пак се користи во {{МФАз-cmn}}. Не треба да се употребува непосредно.