Предлошка:Infobox song contest national year

Од Википедија — слободната енциклопедија
Евровизија
Држава{{country data {{{Country}}}|знаме/core|name={{{Country}}}|variant=|size=}}
Национален избор
Изборен процес{{{Preselection}}}
Дата на избор{{{Preselection date}}}
Избран учесник{{{Entrant}}}
Избрана песна"{{{Song}}}"
Избран тектописец{{{Writer}}}
Финалисти
Полуфинален резултат{{{SF result}}}
Финален резултат{{{Final result}}}
на Евровизија
[[{{{Country}}} на {{{Contest}}} Евровизија {{{Prev}}}|◄{{{Prev}}}]] • {{{Year}}} • [[{{{Country}}} на {{{Contest}}} Евровизија {{{Next}}}|{{{Next}}}►]]
Икона за документација Документација за предлошка[создај]