Предлошка:Cycling data JAR

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка

Предлошка:Cycling data JAR е собиралиште на внатрешни податоци кое не треба да се вметнува непосредно. Се користи од предлошката {{ct}}.

Стандардни параметри

Име на параметар Вредност
линк од тимот Џартази (велосипедски тим) Име на главна статија (Џартази (велосипедски тим))
име на тимот Мицубиши-Џартази

Варијации на име

Година Име
2004 Џартази Гранвил Тим
2005 Џартази Гранвил Тим
2006 Џартази-7Мобајл
2007 Џартази-Промо Фешн
2008 Мицубиши-Џартази