Предлошка:Convert/acre

Од Википедија — слободната енциклопедија

{{convert/{{{d}}}Na|{{{1}}}|||||||s=|r={{{r}}} |n=acre |o=ha |b=4046.856422 |j=3.607117796-0}}

Оваа високоризична предлошка е заштитена од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите {{editprotected}} на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.