Предлошка:Chembox Footer

Од Википедија — слободната енциклопедија

| colspan=2 style="text-align:left; background:#f8eaba; border:1px solid #a2a9b1;" |

Освен ако не е поинаку укажано, податоците се однесуваат на материјалите во нивната стандардна состојба (25 °C, 100 kPa).

|-

Икона за документација Документација за предлошка[создај]