Предлошка:Филиповиќ

Од Википедија — слободната енциклопедија

Филиповић, Миленко (1940). Голо Брдо: белешке о насељима, о преклу становништва народном животу и обичају. Скопље. стр. стр.

Икона за документација Документација за предлошка

Примена

Се вмтенува во текстот (по наведениот факт), со бројот на страницата или страниците, ако се повеќе од една.

Пример
<ref name="Филиповиќ">{{Филиповиќ|35}}</ref>
(каде 35 во случајот е бројот на страницата)