Прејди на содржината

Предлошка:Оригинално истражување

Од Википедија — слободната енциклопедија
Оваа статија или некој нејзин дел можеби содржи оригинално истражување или содржина од непроверени извори. Ве молиме да и помогнете на Википедија со додавање на референци. Види страница за разговор за повеќе информации.

Начин на користење[уреди извор]

По основно се подразбира „статија или некој нејзин дел“, но може да се прецизира со: {{Оригинално истражување|цела статија (несомнено)}} што ќе даде:

Оваа цела статија (несомнено) можеби содржи оригинално истражување или содржина од непроверени извори. Ве молиме да и помогнете на Википедија со додавање на референци. Види страница за разговор за повеќе информации.


Оваа предлошка ги категоризира статиите во коишто е вметната во Категорија: Статии кои содржат оригинално истражување.