Предлошка:Одржување на состав/doc

Од Википедија — слободната енциклопедија

Предлошкава проверува дали сите наведени (со врски) играчи во даден спортски или поинаков состав ја имаат превметнато предлошката за состав и дали сите што го имаат превметнато имаат врски во него.

Употреба[уреди извор]

{{Одржување на состав}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата

{{Одржување на остав|update source=тука внесете URL}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата

{{Одржување на состав|extra=некој текст тука}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата

{{Одржување на состав|header=алтернативно заглавие тука}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата