Предлошка:Најголеми градови

Од Википедија — слободната енциклопедија
 
 
Најголеми градови во {{{country}}}
Извор?
Бр. Нас.
1 [[{{{city_1}}}]] {{{pop_1}}}
2 [[{{{city_2}}}]] {{{pop_2}}}
3 [[{{{city_3}}}]] {{{pop_3}}}
4 [[{{{city_4}}}]] {{{pop_4}}}
5 [[{{{city_5}}}]] {{{pop_5}}}
6 [[{{{city_6}}}]] {{{pop_6}}}
7 [[{{{city_7}}}]] {{{pop_7}}}
8 [[{{{city_8}}}]] {{{pop_8}}}
9 [[{{{city_9}}}]] {{{pop_9}}}
10 [[{{{city_10}}}]] {{{pop_10}}}
Икона за документација Документација за предлошка[создај]