Предлошка:Инфокутија средба на самит

Од Википедија — слободната енциклопедија
{{{name}}}
{{{other_titles}}}
[[File:{{{image}}}|frameless|alt={{{alt}}}]]
{{{caption}}}
Домаќин држава{{{country}}}
Датум{{{date}}}
Гесло{{{motto}}}
Здание(ја){{{venues}}}
Градови{{{cities}}}
Учесници{{{participants}}}
Главен раководител{{{chairperson}}}
Претседател{{{president}}}
Основана{{{founded}}}
Основач{{{founder}}}
Го проследува{{{follows}}}
Претходи на{{{precedes}}}
Мрежно место{{{website}}}
Клучни точки
{{{keypoints}}}
Икона за документација Документација за предлошка[создај]